Raymond Witvoet

Geboren op 13 februari 1971 te Emmen

Samenwonend in Arnhem met Olga Louise Plokhooij

Deeltijd twee tienerdochters, Nora en Irene

Voltijd een grote hond, Fanu

Passies

Ontwikkeling van mensen, teams en organisaties.

Natuur in al haar verschijningsvormen, bergen, zeeën, meren, water, bomen, bloemen, dieren, insecten, mijn instagram account staat hier vol mee.

Sporten. Ik ben ooit de funsports ingerold ten tijde van het hoogtepunt van de windsurf gekte. Van het windsurfen kwam het snowboarden, skateboarden, wakeboarden, kitesurfen en vrij recent ben ik begonnen met een van de nieuwste loten aan deze branche, het wingsurfen. In mijn grootste uit de hand gelopen passie, het snowboarden, ben ik meervoudig Nederlands Kampioen geweest op zowel de kunstskibanen, de indoor sneeuw banen als ook in de echte sneeuw in de bergen. Ik heb meer dan 25 jaar wedstrijden gesnowboard en won mijn eerste wedstrijd in 1992 in Brussel en mijn laatste in 2017 in Landgraaf. Sporten op dit niveau heeft mij veel gebracht en deze kennis neem ik nog dagelijks mee in het werk dat ik doe.  Alle dimensies spelen hierbij een rol voor mij, van het voor de hand liggende fysieke niveau, via het emotionele en mentale niveau naar het voor sommigen minder voor de hand liggende spirituele niveau.

Werkervaring

Mijn fascinatie voor het werk dat ik tegenwoordig doe is al begonnen tijdens mijn bijbaan als student in een verf, glas en behangzaak. Het spel van verantwoordelijkheid nemen, krijgen en geven, machtsstructuren, organisatieniveaus en bovenal menselijk gedrag. Een belangrijke vormende periode kwam na mijn studie tijdens de hectische jaren leidend naar, tot kort na de beursgang van World Online. Deze snelkookpan spiegelde veel in meerdere opzichten en heeft me zowel prachtige als pijnlijke ervaringen gegeven. Na diverse omzwervingen waaronder een korte periode als zelfstandig ondernemer heb ik bijna 10 jaar gewerkt bij Syntens als innovatie adviseur. Ik heb hier naast het vele advies en voorlichtingswerk ook bij kunnen dragen en mede vormgegeven aan unieke ondernemersreizen maar bovenal aan de MKB Krachtcentrale. De MKB Krachtcentrale was een project gericht de bewustwording en verspreiding van sociale innovatie in het MKB. Met een aantal unieke events en met misschien nog uniekere sprekers hebben we podium gegeven aan MKB bedrijven die zich op een bijzonder wijze onderscheidden op het vlak van sociale innovatie in Nederland.

Na de fusie van Syntens met de nieuw vormgegeven Kamer van Koophandel was het weer tijd voor verandering en sindsdien bewandel ik opnieuw het pad van zelfstandig ondernemer. Als ontwikkel partner van mensen, teams en organisaties houd ik mij met name bezig met coaching, training, begeleiding en advies. Ik doe dat op persoonlijke titel bij diverse eigen grotere en kleinere klanten. Daarnaast ben ik freelance trainer bij De Baak bij een aantal in company trajecten voor trainees, geef ik dialoog trainingen voor Leerweg Dialoog bij grotere organisaties zoals de Rabobank, RWS en het UWV en organiseer samen met mijn levenspartner Olga reizen en journeys op het gebied van persoonlijke ontwikkeling onder de naam Wisdom Travellers.